NECHVALÍN
OFICIÁLNÍ STRÁNKY

Jazyky

Čeština

GDPR

Obecná informace o zpracování osobních údajů

 

Obec Nechvalín (dále také jen „obec“) zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

Obec je správcem (v některých případech i zpracovatelem) Vašich osobních údajů.

Kontaktní údaje správce:

Obec Nechvalín  
Adresa: Nechvalín 13, 696 31  Bukovany 
telefon: +420 518 618 224

Email: nechvalin@tiscali.cz  
ID datové schránky: 7x5a2zy

Účel zpracování osobních údajů

Obec jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje zejména za účely:

  1. výkonu státní správy,
  2. výkonu samosprávy.

Právní základ zpracování osobních údajů

Osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány, pokud je zpracování nezbytné:

  • pro splnění právních povinností, které se na obec vztahují (např. vyřizování podnětů a žádostí o informace),
  • pro splnění smlouvy mezi obcí a subjekty těchto osobních údajů (např. poskytování dotací, převod nemovitostí),
  • pro splnění úkolů ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterými je obec pověřena (např. kontaktní údaje členů orgánů obce pro zajištění komunikace s občany),
  • pro ochranu práv a oprávněných zájmů obce, jako je ochrana osob a majetku obce, ochrana života a zdraví osob (např. provozování kamerových systémů obcí).

Ve výjimečných případech jsou osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě uděleného souhlasu subjektu údajů, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev vůle subjektu údajů a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Další informace

Osobní údaje nejsou předávány jiným osobám, pokud povinnost jejich předání orgánům, úřadům či institucím není obci uložena zvláštním právním předpisem anebo k tomu subjekt údajů neudělil souhlas.

Při zpracování osobních údajů obcí nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do práv či oprávněných zájmů občanů.

Osobní údaje jsou zpracovávány pouze v nezbytném rozsahu a po nezbytnou dobu, které je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním osobních údajů má subjekt údajů právo na přístup ke svým osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle GDPR.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními GDPR. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Obec  na základě povinnosti uložených jí obecným nařízením jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, který plní úkoly dle článku 39 GDPR a pro Vás je kontaktní osobou pro řešení Vašich dotazů, požadavků nebo žádostí.

Kontaktní údaje pověřence pro ochranu osobních údajů:

Bc. Jakub Borek

Dolní 241, Vnorovy 696 61

Email: jakubborek@seznam.cz

Tel: 774 176 001

Mapa

mapa

Kontakt

Nechvalín čp. 13
696 31
 
tel/fax: 518 618 224
e-mail: nechvalin@tiscali.cz
DS: 7x5a2zy

Úřední hodiny

Po:   8.00 - 12.30
Út:   8.00 - 12.30
St:   8.00 - 12.30
Čt:   8.00 - 12.30
13.30 - 17.00
Pá:   8.00 - 12.30

místostarosta: Po 19 - 20

Novinky na email



 


Informace o použití

Odkazy

      logopcr.jpg

    policie-denik - kopie.jpg

 banner_blondyny.png

 mini8cs_1.png

 indexkk.png 

 image001.jpg

      imajkhges.png

      mini2cs_1.jpg

foto
znak malý
NECHVALÍN
OFICIÁLNÍ STRÁNKY
Čas poslední aktualizace: 09.09.2019 v 17:58       Oficiální stránky NECHVALÍN © 2014       webdesign: Origine